După Turris Măgurele, o altă echipă din Liga a 2 a dispare!

Primarul Constantin Toma a anunţat desfiinţarea echipei de seniori Gloria Buzău, clubul urmând să rămână doar cu echipe de copii şi juniori. Echipa antrenată de Ilie Stan, clasată pe locul 10 după 15 etape desfăşurate în acest sezon, se retrage din campionat

La SCM Gloria Buzău nu erau probleme financiare sau alte probleme care să determine conducerea clubului finanţat de autorităţile locale să ia o astfel de decizie, astfel că anunţul făcut de conducători în faţa lotului de jucători şi a staffului tehnic condus de Ilie Stan a surprins cu atât mai mult.

SCM Gloria Buzău se reunise la 11 ianuarie 2021 cu 28 de jucători şi nimic nu părea să indice un astfel de destin al echipei. Astăzi, 18 ianuarie, Ilie Stan trebuia să plece cu fotbaliştii într-un cantonament la Sărata Monteoru.

Potrivit surselor Liga2.ro, cu toţii s-au strâns la stadionul din Crâng în această dimineaţă, iar, înainte de plecare, oficialii clubului au anunţat că, din acel moment, echipa SCM Gloria Buzău nu va mai continua actualul sezon de Liga 2 şi că toţi sunt liberi să îşi caute angajamente la alte echipe.

Vestea a fost un adevărat şoc şi i-a luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

De câştigat are din această întâmplare Petrolul Ploieşti, care şi după retragerea celor de la Turris Măgurele, are o şansă serioasă la promovarea în Liga 1.