FC Argeş - CS Mioveni era programat în această  seară, pe arena „Nicolae Dobrin”, de la ora 20.00, dar meciul a fost amânat.

 

FRF anunţă că meciul a fost amânat după ce o persoană din echipa piteşteană a fost descoperit un caz de COVID-19. DSP Piteşti a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Piteşti.

 

Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul programat iniţial azi, 14 iulie, de la ora 20:00. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Decizia a fost luată având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor 6 formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferinţe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile. DSP Argeş a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Piteşti, comunicat FRF.

 

Andrei Blejdea, atacantul în vârstă de 24 de ani al Argeşului, autor a 12 goluri în acest sezon, va fi operat şi nu va mai putea evolua pentru trupa antrenată de Ionuţ Badea în ultimele trei jocuri din play-off. Argeşenii nu se pot baza nici pe Andrei Panait, care este suspendat. În aceeaşi situaţie se află şi Raul Costin, experimentatul mijlocaş al echipei CS Mioveni.

 

 

 

 

sursa: www.gsp.ro