Serbia era laudată pentru cât de bine ţine în frâu epidemia cu ajutorul unor măsuri ferme, dar veştile proaste venite de acolo se înmulţesc. Sâmbătă, din cauza COVID-19 a murit fostul preşedinte al federaţiei de fotbal, Ilija Petkovic!

 

În ultimele zile situaţia declanşată de îmbolnăvirile apărute la Adria Tour, competiţii organizate de Novak Djokovic, a ţinut capul de afiş al marilor ziare europene. Inclusiv marele campion sârb şi soţia sa sunt infectaţi, dar, din fericire, ambii sunt asimptomatici.

 

Ilija Petkovic, fostul preşedinte al Federaţiei Sârbe de Fotbal a murit. Avea COVID-19

Dar epidemia continuă să omore oameni. Unul dintre marii campioni care au murit este ex-preşedintele Federaţiei Sârbe de Fotbal, fostul mare fotbalist Ilija Petkovic, titrează AS. Avea 74 de ani.

 

Petkovic a jucat de 43 de ori pentru naţionala Iugolsaviei şi a avut o carieră remarcabilă. Este cel mai bun jucător dn istoria clubului OFK Beograd, a evoluat în Uruguay, la Penarol, la începutul anilor 70, şi trei ani la Troyes, în Franţa.

 

Petkovic a antrenat Serbia şi Muntenegru între 2000 şi 2001, respectiv 2003-2006. Printre realizările sale ca antrenor poate fi amintit titlul câştigat cu Servette în Elveţia.

 

 

sursa: www.digisport.ro