Suporterul “U” Cluj care a spart capul unui jandarm a fost condamnat la 7 ani şi jumătate de închisoare.

Tribunalul Cluj a decis l-a condamnat pe suporter la 7 ani şi jumătate de închisoare, lacare se adăugă despăgubiri de 18.000 de euro pentru jandarm.

Persoana vătămată a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbuşirea acestuia la pământ, în stare de inconştienţă.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

“Condamna pe inculpatul Vidrean Ovidiu Traian, În temeiul art. 257 alin. 1 şi 4 Cod penal rap. la art. 32 alin. 1 şi art. 188 alin. 1 Cod penal, la pedeapsă de: – 7 (şapte) ani şi 6 (şase) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj sub forma tentativei de omor.

În temeiul art. 397 al. 1 rap. la art. 19 al. 1, 4, şi 5 Cod Procedura Penală şi la art. 1357 Cod Civil admite în parte acţiunea civilă a părţii civile S.V, şi în consecinţă obliga inculpatul să plătească în favoarea părţii civile suma de 3 000 de euro sau echivalentul în lei, la cursul BNR din ziua efectuării plăţii, cu titlu de daune materiale şi suma de 15 000 de euro, sau echivalentul în lei la cursul BNR din ziua efectuării plăti, cu titlul de daune morale”, scrie în motivarea deciziei Tribunalului Cluj.