Siteul oficial al FC Petrolul Ploieşti anunţă că team managerul Cristi Vlad şi-a întrerupt concediul de odihnă şi şi-a reluat atribuţiile în cadrul clubului.

Fostul căpitan al lupilor a revenit lângă echipă şi consideră că momentul delicat traversat de Petrolul trebuie depăşit rapid.

”În urma ultimelor evenimente de la club (schimbarea staff-ului tehnic), am hotarât să îmi întrerup concediul de odihnă, iar în urma unei discuţii lămuritoare cu conducerea clubului am decis să mă întorc imediat, urmând să fiu prezent chiar la antrenamentul din această seară. Mi se pare absolut firesc şi normal să fiu lângă echipă în aceste momente, mai ales că urmează un meci extrem de important, cum este cel cu Steaua. Consider că s-a făcut o tevatură prea mare în legătură cu eventuala mea plecare de la Petrolul, pentru că e normal să accept decizia conducerii de a nu mai sta pe banca tehnică la meciurile oficiale, atât timp cât îmi păstrez atribuţiile de team manager, mult mai importante, în opinia mea, decât prezenţa pe bancă. În încheiere, vreau să fac un apel la unitate către toţi petroliştii, rugându-i să fie alături de echipă şi să o încurajeze la importantul meci pe care îl vom avea duminică, împotriva Stelei! Ştiu că stadionul va fi plin şi vom striga, cu toţi, în cor, din inimi, <Hai Petrolul!>”., a declarat Cristi Vlad conform siteului fcpetrolul.ro

SURSA: FCPetrolul.ro