Martin Tudor (43 de ani), fost portar la Steaua, a murit. Tudor se afla la Reşiţa şi a suferit un infarct fatal.

Tudor a murit în casa prietenei lui, în bucătărie. Acesta se afla la masă, iar după ce s-a ridicat s-a simţit rău. În prezent, trupul lui Martin Tudor se află la spital pentru autopsie.

„Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reşiţa! Ambulanţa a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul... Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie. Dumnezeu să-l ierte”, a dat Dorinel Munteanu amănunte pentru GSP.RO.

Martin Tudor a mai avut probleme la inimă şi în 2019, într-un cantonament în Turcia. Fostul portar era atunci în staff la Chiajna şi i s-a făcut rău. A fost dus de urgenţă la spital şi eliberat după o zi. De atunci, a evitat să vorbească despre asta.

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat în Divizia A la Jiul Petroşani la 20 de ani, pe 14 iunie 1997, într-un meci Jiul – Petroul 0-1.

În 1997, Martin Tudor a semnat cu Olimpia Satu Mare, iar după doar doi ani a ajuns la Steaua şi s-a impus rapid în poarta echipei roş-albastre, câştigând duelul cu Eugen Nae şi Tibi Lung şi fiind decisiv în victoriile Stelei.

La Steaua a jucat până în 2005, bifând 126 de partide în prima ligă. A strâns 8 meciuri în competiţiile continentale pentru gruparea bucureşteană, dintre care două în sezonul 2004-2005, când echipa s-a calificat în primăvara europeană.

  • Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj şi U Cluj.
  • S-a retras în 2008 şi a devenit antrenor cu portari. A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reşiţa, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova şi naţionala României.
  • Ca jucător are două titluri de campion (2001, 2005) cu Steaua