Noul antrenor al Petrolului Ploieşti va fi Costel Enache. Acesta va fi prezentat oficial într-o conferiţă de presă care va avea loc la sediul clubului marţi la ora 12.00.

Preşedintele Marius Stan a explicat în exclusivitate pentru Jurnalul Prahovean de ce l-a ales pe Costel Enache pentru a prelua banca tehnică a Petrolului.

"Este unul dintre cei mai bine pregătiţi antrenori din noua generaţie. Mi-a plăcut că la toate echipele la care a fost, fie că vorbim de Botoşani, de Astra sau de Hermannstadt, şi-a lăsat loc de bună ziua. Este un antrenor echilibrat, care nu se aruncă în declaraţii şi este dornic de rezultate. Cred că este ceea ce avem nevoie la Petrolul pentru a ne îndeplini obiectivul de promovare în Liga 1", ne-a declarat preşedintele Marius Stan.

Preşedintele Petrolului s-a ferit să spună concret care vor fi jucătorii care vor pleca şi ce fotbalişti vor veni în tabăra Lupilor Galbeni. Ne-a spus doar că va analiza împreună cu antrenorul Costel Enache fiecare jucător şi că vor decide împreună cine va pleca şi cine va rămâne.