Patru curse de trap au avut loc în acest weekend pe Hipodromul din Ploieşti. Din păcate a lipsit principala întrecere a reuniunii, „Criteriul de Fond”.

Cursa a fost amânată din cauza problemelor medicale cu care s-au confruntat caii de pe hipodrom în ultima vreme, iar proprietarii au decis să nu îşi înscrie trăpaşii într-o astfel de cursă de anduranţă.

S-au organizat patru curse, cea mai atractivă fiind Premiul Olimp – Fortuna Gold, care a avut nouă cai la start şi un final în care armăsarul Drop Dead Zet scăpase în câştigător, dar a fost distanţat pentru mers neregulat pe ultima sută de metri şi, implicit, descalificat. Cursa a fost câştigată de iapa Ilinka.

În celelalte curse ale reuniunii hipice de la Hipodromul Ploieşti s-au impus Hora de Beaulieu (Premiul Ordonat II), General de Bry (Premiul Ortoza) şi Borga Jackpot (Premiul Orologiu).

Următoarea reuniune hipică oficială va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, atunci când va avea loc Premiul Tineretului, o alergare semiclasică, rezervată cailor de 2-3, pe distanţa de 1950 de metri.