Dan Petrescu (51 de ani) a reuşit, alături de fotbaliştii săi de la CFR, o calificare de răsunet în play-off-ul UEFA Champions League, după succesul de pe ”Celtic Park”. La final, tehnicianul campioanei României a fost extrem de fericit şi are şi de ce.

 

Spre exemplu, dacă va reuşi să ducă gruparea din Gruia la masa bogaţilor Europei, atunci va încasa un bonus uriaş, în valoare de un milion de euro!

 

1 milion € pentru UCL, 500.000 € pentru UEL

 

Dan Petrescu a renunţat la foarte mulţi bani atunci când a aceptat să revină la CFR Cluj, în iarna trecută, din China, dar asta şi pentru că a fost ademenit cu mai multe bonusuri de performanţă. ”Bursucul” şi-a dorit foarte mult să fie iar la CFR, fiind ambiţionat şi de gândul că poate ajunge ca antrenor în grupele unei cupe europene.

 

CFR Cluj va juca play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga, primul meci fiind programat marţea viitoare, ÎN DIRECT la Digi Sport. Dacă CFR Cluj va reuşi minunea şi se va califica în grupele UCL, atunci Petrescu va fi recompensat de club cu suma de un milion de euro.

 

Oricum, ”Bursucul” are deja asigurată suma de 500.000 de euro, acesta fiind bonusul promis pentru accederea în grupele celei de-a doua competiţii europene intercluburi din lume.

 

CFR Cluj va juca meciul tur din play-off-ul UEFA Champions League cu Slavia Praga, pe teren propriu, marţi, 20 august, în direct la Digi Sport 1. Returul este o săptămână mai târziu, de asemenea pe Digi Sport 1. Ambele partide pot fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

 

CFR Cluj are de unde să-i dea lui Dan Petrescu bonusul uriaş! Tun financiar dat de gruparea din Gruia

 

Tun financiar dat de CFR Cluj! Calificarea în play-off-ul UEFA Champion League le aduce ardelenilor o sumă uriaşă: cinci milioane de euro. O diferenţă uriaşă faţă de bonusul primit pentru atingerea turului 3 preliminar. Asta după victoria cu 4-3 de pe Celtic Park.

 

După eliminarea lui Maccabi Tel Aviv, campioana României primise 1,1 milioane de euro. Asta după ce UEFA le oferise ardelenilor 280.000 de euro pentru eliminarea lui Astana.

 

”În momentul acesta, are grupele Europa League pe masă, are 10 milioane de euro garantate”, a spus Daniel Stanciu, după ce CFR şi-a asigurat calificarea în grupele Europa League.

 

 

 

Sursa: www.digisport.ro