Veolia România a decis continuarea susţinerii echipei FC Petrolul Ploiesti după o analiză multicriterială a parteneriatului iniţiat în anul 2017.

 

Decizia de continuare, ca Partener Finanţator în proiectul Petrolul, a avut la bază solicitările formale de la toţi membrii comunităţii fotbalistice şi extrasportive: clubul FC Petrolul Ploieşti, suporteri, membrii fondatori, membrii sustinători, autorităţi locale dar şi oameni simpli inclusiv din afara fenomenului fotbalistic şi sportiv. Aceste solicitări, dublate de încrederea exprimată în parteneriatul cu Veolia şi dorinţa de continuitate, pentru îndeplinirea obiectivelor de performanţă asumate, au dus la analiza şi decizia oportunităţii rămânerii alături de FC Petrolul Ploieşti.

 

Ne-am alăturat într-un moment dificil pentru echipă, cu gândul de a pune bazele şi a construi organic, pas cu pas, această poveste. În ultima săptămână, suporterii şi comunitatea locală au reacţionat prompt exprimându-se aprecierea faţă de abordarea noastră corectă şi profesionistă, faţă de eforturile depuse care au contribuit în ultimii doi ani şi jumătate la construcţia unui proiect frumos cu mari şanse de reuşită în fotbalul românesc. În management, ca şi în viaţă, atunci când argumentele (pro şi contra) însumate dau cu plus, este constructiv să îţi revizuieşti decizia,” declară oficialii Partenerului Finanţator.

 

Veolia rămâne astfel alături de echipa prahoveană cu încrederea în rezultate remarcabile şi într-o evoluţie ascendentă.

 

Compania susţine proiectul FC Petrolul Ploiesti şi obiectivele sportive ale acestuia pentru noul sezon, punând la dispoziţie resurse financiare, dar şi know-how managerial în vederea construcţiei unei echipe performante care să asigure promovarea în Liga 1.