Gazeta de Prahova infirmă informaţia potrivit căreia Laszlo Balint va fi antrenorul Petrolului Ploiesti

În urma postării pe www.telekomsport.ro a informaţiei potrivit căreia în locul lui Leo Grozavu pe banca tehnică a divizionarei secunde FC Petrolul Ploieşti va fi instalat Balint Laszlo, antrenorul principal al liderului Sportul Snagov, informaţie neconfirmată oficial de siteul clubului găzarilor, Dragoş Trestioreanu l-a contactat pe agentul tehnicianului, fostul petrolist din ediţia 2011-2012, Bogdan Apostu. În calitate de reprezentant oficial al lui Balint, Apostu a negat autenticitatea ştirii de pe siteul postului de televiziune bucureştean.

Bogdan Apostu este unul dintre agenţii FIFA autohtoni cu cei mai mulţi fotbalişti reprezentaţi, dar este şi cel al antrenorului revelaţiei turului campionatului Ligii a II-a, Sportul Snagov, Balint Laszlo. Însă, este bine cunoscut şi pentru transparenţa sa.

Iată ce-a spus Apostu, în exlcusivitate, pentru www.gazetaph.ro: „Balint este antrenorul liderului ligii secunde, nu a semnat cu Petrolul Ploiesti, nu ştiu de unde a apărut această ştire. În momentul în care va exista ceva concret, fiţi convins că veţi afla! Însă, nu este cazul acum. Gyuszi (n.r. – Balint) a mai avut două oferte importante, în ultimele săptămâni, dar le-a refuzat pe amândouă. Evident că nu va putea face asta la nesfârşit, totuşi, pentru moment, Petrolul nu este o variantă pentru el. A fost în vară! Iar dacă nu ştiu eu, atunci vă asigur că nu există nicio negociere cu Petrolul, în acest moment! Sunt singurul care poate negocia vizavi de contractul lui Gyuszi. Deci, şi cel mai în măsură să vă infirm veridicitatea acelei ştiri”! Drept urmare, la „loc comanda”! Fals, Petrolul nu a pus încă un alt antrenor!