Incident grav în timpul meciului dintre CS Cornu şi Petrolistul Boldeşti. Fundaşul Sergiu Toader, în vârstă de 23 de ani, de la Boldeşti a suferit, cel mai probabil, o ruptură de ligamente, fiind nevoie de intervenţia ambulanţei. Fotbalistul a fost scos pe targă de pe teren, dar a durat aproximativ 15 minute până la sosirea ambulanţei.  Nu putem să nu ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă era vorba despre o accidentare mult mai complicată.... Se naşte din nou discuţia despre prezenţa obligatorie a ambulanţelor şi la meciurile din campionatele judeţene, chiar dacă acest lucru ar însemna costuri suplimentare pentru echipele de fotbal.

Menţionăm că ambulanţa a fost chemată de către oficialii echipei gazdă, care au realizat că este vorba despre o accidentare gravă.

Accidentarea s-a produs în minutul 10 al partidei care contează pentru etapa a 8a a Ligii A Prahova, fiind vorba despre un adevărat derby al judeţului. Conform clasamentului, CS Cornu ocupă locul 2 în clasament, iar Petrolistul Boldeşti, locul 4.