Gazonul de pe stadionul Ilie Oană arată perfect înaintea meciului echipei naţionale de fotbal cu Muntenegru. Au fost eforturi uriaşe pentru refacerea suprafeţei de joc, fiind schimbată 730 m de gazon. Ultimul meci al Petrolului pe Ilie Oană a fost pe 17 august, iar de atunci s-a lucrat la foc continuu

Angajaţii CSM Ploieşti, alături de cei ai firmei care s-a ocupat de refacerea gazonului,  au lucrat zilnic pentru refacerea completă a stadionului.

"Am promis, ne-am ţinut de cuvânt. Ne-am dorit să oferim atât echipei naţionale, cât şi Petrolului condiţii optime de joc şi am demonstrat că se poate.Stadionul arată impecabil, atât din punct de vedere al suprafeţei de joc, cât şi a spaţiilor adiacente: vestiare, zona din jurul arenei Ilie Oană. Ne-am propus să nu mai existe astfel de probleme pe Ilie Oană şi vrem să câştigăm numele de cel mai bun stadion din România " , ne-a declarat Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploieşti.

România-Muntenegru, partidă din Liga Naţiunilor,  se va disputa pe 7 septembrie pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Meciul se va disputa fără spectatori.