Dani Chiriţă este un nume care nu are nevoie de niciun fel de prezentatre la Ploieşti. Este recunoscut pe stradă, iar copii se mândresc că merg să înveţe fotbal la clubul fostei glorii petroliste.De atfel, Chiriţă are în prezent şi o şcoală de fotbal la care lucrează alături de aproape 400 de copii.

Fotbalistul Dani Chiriţă, fost jucător la Petrolul şi Rapid, este unul dintre membrii tribului de sportivi din Madagascar. În vârstă de 44 de ani, Chiriţă a jucat alături de Naţionala României şi alături de "Generaţia de Aur", iar de curând a câştigat Campionatul Mondial alături de Naţionala Artiştilor.

Ploieşteanul recunoaşte că nu îl sperie plecarea în Madagascar, având în vedere că de-a lungul timpului a avut parte de perioade îndelungate de antrenamente grele, dar şi de condiţii pe măsură. "Am fost plecat din ţară foarte mult, în Rusia am prins şi condiţii grele, cu patru antrenamente pe zi, uneori şi la -15 sau -20 de grade. Îmi plac provocările de genul acesta, iar la vârsta mea mă ambiţionează. O să văd cum e echipa, abia aştept să îi cunosc, să văd cum gândesc. Eu am făcut performanţă într-un sport de echipă şi ştiu că e important să rămânem uniţi chiar şi atunci când, de exemplu, unul mai greşeşte la o probă", a mărturisit Daniel Chiriţă, care a fost încurajat de familie să accepte provocarea din "Ultimul Trib".

"Ultimul Trib", noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole şi de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

"Ultimul Trib" este un show adaptat după celebrul format "Nomads". Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru "Teritoriu", cât şi pentru "Eliminare", pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro.