ACS Poli nu mai are, de vineri dimineaţa, antrenor principal. Ionel Ganea (44 de ani) a anunţat echipa că va pleca, supărat că proprietarul Stadionului ”Dan Păltinişanu”, Consiliul Judeţean Timiş, le-a interzis să mai utilizeze spaţiile de la cea mai mare arenă din Timişoara, în speţă, vestiarele, zona de refacere, birourile, sala de fitness şi cea de conferinţe, în afara zilei când se plăteşte chirie pentru meci.

De altfel, oficialii clubului au făcut marţi o conferinţă de presă pe această temă. Singurul care a vorbit însă de demisie clar a fost preşedintele Radu Birlică.

Ganea a vorbit despre tot felul de scenarii, cum că antrenorul lui ASU Politehnica, Cosmin Petruescu, a pus presiune pentru ca CJT să nu le mai permită accesul la vestiare, în baza relaţiei fin-naş de cununie pe care o are cu preşedintele instituţiei, Călin Dobra. Ganea nu l-a uitat nici pe omul de afaceri Radu Ienovan, preşedintele Ripensiei, despre care a spus la fel, că îşi utilizează relaţiile din zona de business.

Antrenamentul a fost anulat

Ionel Ganea a venit la ACS Poli luna trecută, după ce vreme de aproape un sezon nu a mai antrenat nicăieri.

Rămâne de văzut ce va fi cu stafful, deoarece, dacă antrenorul cu portarii Călin Frunză e din Timişoara, secundul Emil Szolomajer şi preparatorul fizic Constantin ”Sensei” Niculae au venit chemaţi de Ionel Ganea.

Vineri dimineaţa, antrenamentul s-a anulat. Echipa are în continuare acces la terenurile de antrenament, care aparţin primăriei, nu Consiliului Judeţean, şi unde există vestiare de tip container, unde jucătorii se pot dezechipa şi face chiar duş.