Simona Halep a cazut victima unei farse puse la cale de agentii brigazii rutiere.

Simona Halep s-a intors in Romania cu trofeul Suzanne Lenglen. Ea a tinut un discurs la salonul oficial al aeroportului Otopeni - Henri Coanda, dupa care a plecat catre casa. Diseara, ea va fi pe National Arena.

La iesirea din parcarea aeroportului, masina Simonei a fost oprita de agentii Politiei Rutiere.

Imediat după ce a plecat de la Otopeni, Simona a fost trasă pe dreapta de un agent care a aşteptat-o cu o surpriză: "Anul acesta am decis să te sancţionăm pentru că ai depăşit viteza la serviciu", i s-a spus Simonei, care a glumit imediat: "Nu, nu, la rever. La rever!".

Impresionat de performanţa liderului mondial, agentul trimis de Poliţia Română şi-a jucat bine rolul: "Avem aici dovada. Te-am surprins cu 172 la oră, chiar când ai câştigat. Puncte nu-ţi mai dăm, pentru că ai luat foarte multe de la Paris. Dar îţi vom oferi ceva ca de la campionă la campioană. O am alături de mine pe Loredana Dinu, campioană olimpică la Rio. Îţi urăm succes, vrem să fii numărul 1 cât mai mult timp. Suntem alături de tine şi la bine, şi la rău, îţi mulţumim frumos pentru bucuria pe care ne-ai adus-o. Succes la următorul turneu!", i-a spus acesta, înainte ca în scenă să intre şi Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă la Rio de Janeiro, în 2016.

"Acum înţeleg şi eu cât de greu e să priveşti un campion de la televizor", a fost mesajul Loredanei Dinu pentru Simona, iar momentul s-a terminat cu o fotografie de grup.