Duminică, începând cu ora 11.30, Hipodromul Ploieşti va găzdui cea de-a doua reuniune oficială a sezonului, în cadrul căreia organizatorii au pregătit pentru publicul spectator şi două surprize: o cursă de galop şi una de ponei!

Principalul punct de atracţie va fi „Premiul de Mai”, o alergare semiclasică rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri, dar în program sunt prevăzute alte trei curse de trap extrem de interesante: Premiul Bianca (ora 11.30), Premiul Bon (ora 12.00), şi Premiul Bavari (ora 14.00).

„Main event”-ul zilei, Premiul de Mai, va avea loc la ora 13.00, fiind încadrat de cele două curse demonstrative ale reuniunii: Cursa de Ponei (ora 12.30) şi Cursa de galop (ora 13.30). Iniţial, întrecerea de galop s-a dorit a avea caracter oficial, dar, din motive pe care le regăsiţi în comunicatul de mai jos, s-a transformat într-o cursă cu caracter demonstrativ.

Vă reamintim că biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.