Chiar înainte de startul sezonului în Liga Naţională, echipa de handbal feminin CSM Ploieşti are parte de un scandal monstru. Antrenoarea Simona Gogîrlă a fost pusă pe liber, motivaţia acestui gest incredibil fiind aceea că echipa feminină şi-a depăşit bugetul şi că nu mai sunt bani.

„În luna mai s-a încheiat contractul pe care îl aveam cu CSM Ploieşti, iar de atunci am tot semnat acte adiţionale de prelungire a contractului, de la lună la lună. Am vrut să dau dovadă de înţelegere faţă de club şi am semnat aceste acte adiţionale. Acum, înainte de startul campionatului, când trebuia să semnez un nou contract cu CSM, mi s-a spus că echipa şi-a depăşit bugetul şi că nu se mai semnează niciun contract cu mine. E ceva greu de crezut, ceea ce mi se întâmplă. Am refuzat alte oferte pentru că le-am spus tuturor, inclusiv domnului Augustin Iancu, directorul CSM Ploieşti, că vreau să am continuitate la Ploieşti. Acum mi s-a spus că nu mai pot continua. După ce am făcut pregătirea şi chiar înainte de startul campionatului. Mă doare foarte mult chestia asta şi cred că domnul Iancu a fost deranjat de faptul că, la începutul pregătirilor, am fost la domnul primar Iulian Bădescu şi l-am rugat să nu desfiinţeze echipa de handbal feminin. Cred că mi-am dat foc la valiză cu gestul ăsta, deşi eu nu mi-am dorit altceva decât să antrenez, să mă ocup de sportul care mi-a adus cele mai mari satisfacţii”, ne-a declarat Simona Gogîrlă.

La ora publicării acestui articol, directorul CSM Ploieşti, Augustin Iancu, se afla într-o discuţie cu handbalistele, în scurt timp urmând să publicăm şi reacţia lui Augustin Iancu.  

foto: prosport