Presa centrală a preluat informaţia publicată pe blogul unui jurnalist ploieştean conform căreia a fost semnat un acord de colaborare între Petrolul Ploieşti şi Olimpique Lyon.

Surse apropiate clubului ne-au  precizat că nu a fost semnat niciun aranjament între cele două cluburi sportive. Persoane din conducerea celor două cluburi au iniţiat discuţii cu privire la o eventuală colaborare care ar putea intra în vigoare, cel mai probabil, în momentul în care Petrolul accede în Liga  a 2 a. Însă, acordul este doar la stadiul de discuţii. O asemenea procedură este de lungă durată şi trebuie puse la punct foarte multe aspecte pentru a rezulta o colaborare reciproc avantajoasă.

 "Când va fi semnat un asemenea acord şi dacă se va semna vom face public, oficial, acest lucru", ne-au declarat surse apropiate Petrolului Ploieşti.

Aşadar, discuţiile există, însă până la semnarea unui acord concret mai este cale lungă. Jurnalul Prahovean promite să vă informeze în momentul în care acordul dintre Lupii Galbeni şi Olimpique Lyon va deveni realitate, iar de la noi veţi, în premieră, şi ce va cuprinde acel acord.