Lotul Petrolului se va reuni luni, 17 iulie. Ora programată pentru întâlnirea oficială va fi 19:00 iar locaţia, fireşte, stadionul “Ilie Oană”, scrie Republika News.ro

După vizita medicală şi o săptămână de antrenamente la Ploieşti, elevii lui Tavi Grigore vor urca la munte. Cantonamentul de vară se va desfăşura, cel mai probabil, în imediata vecinătate a Braşovului. S-a urmărit, fireşte, oferta de terenuri pentru antrenament, sub Tâmpa aceasta fiind mult mai generoasă decât cea de pe Valea Prahovei.

Conform sursei citate, oficialii Petrolului au antamat patru meciuri cu caracter de verificare. Fireşte, orele de desfăşurare ale partidelor au fost alese pentru a ocoli arşiţa.

Primul joc a fost programat la finalul acestei luni, pe data de 29 iulie, cu fosta prim-divizionară ASA Tg. Mureş. Testul va avea loc în oraşul rozelor la o oră de seară, cel mai probabil 18:00. Acesta este singurul joc amical ce se va disputa în timpul perioadei de pregătire de la munte.

După câteva zile, la venirea din cantonament, “lupii” vor disputa un al doilea test, vineri 4 august. Atunci, cel mai probabil la stadionul de la Strejnic, de la ora 18:00, Petrolul va întâlni echipa bucureşteană Progresul Spartac.

După alte cinci zile va ave loc meciul de Cupa României, iar pe 12 august va mai avea loc un test. Deocamdată, oficialii Petrolului nu s-au decis care va fi adversara. Cert este că pe 18 august, în deplasare, Cl. Tudor&Co. vor întâlni CSM Rm. Sărat. Meciul din sudul Moldovei se va disputa la o oră ce urmează a fi anunţată la acel moment.

După numai o zi, sâmbătă, 19 august, la Ploieşti, Petrolul va juca cu Astra II, nici această partidă neavînd ora fixată.

Până la ora debutului în eşalonul trei, “petroliştii” vor mai disputa un singur meci, tot în Cupa României. Acesta se va juca miercuri, 23 august, la ora oficială ce va fi stabilită de FRF.SURSA: RepublikaNews.ro