În timp ce Petrolul 52, echipa formată în jurul simbolului Mircea Dridea, se luptă de aproape un an să supravieţuiască în Liga Judeţeană şi de mai bine de patru luni aşteaptă să primească mărcile Petrolul, senatorul Iulian Dumitrescu, şeful pe linie politică a primarului Adrian Dobre, plânge cu lacrimi amare de mila Stelei, rivala de o viaţă a Lupilor Galbeni.

"Valoarea mărcii Steaua depăşeşte, în acest moment, 50 de milioane de euro. Ca să păstrezi valoarea, trebuie să ai un anumit nivel al investiţiilor anual. Nu se poate păstra valoarea la 50 de milioane decât dacă ai un buget de peste 20 de milioane de euro anual. Marca se va distruge dacă Steaua va juca în liga a patra cu FC Ciorogârla sau cu Crevedia.", a scris Dumitrescu pe pagina personală de Facebook.

Senatorul prahovean a fost cel care l-a "urecheat" pe ministrul Apărării ca lasă ca marca Steaua să se devalorizeze. Dumitrescu şi-a început discursul, avertizând că brandul Steaua se va devaloriza, odată cu formarea echipei pe care Clubul Sportiv al Armatei (CSA) vrea să o înscrie în liga a 4-a sau a 5-a

Nu am văzut aceeaşi grijă faţă de simbolul Ploieştiului, anul trecut când Lupii Galbeni erau în pericol să dispară total. Nici acum nu am văzut ca senatorul liberal să îl tragă de mânecă pe colegul său partid Adrian Dobre în mâna căruia sunt mărcile Petrolului, mărci cerute permanent de suporterii Lupilor Galbeni.

Poate că Dumitrescu, care este şeful Comisiei de Apărare din Senat, şi după cum se pare un fan înfocat al steliştilor ar putea să îşi aducă aminte că reprezintă în Parlament judeţul Prahova şi că unul dintre adevăratele simboluri ale fotbalului românesc, singura echipă care a bătut vreodată Liverpool, se numeşte Petrolul Ploieşti. Lupilor Galbeni nu le-a fost ruşine să reînceapă din Liga a 4 a şi demonstrează că ştiu să renască indiferend de piedicile întâlnite,

Domnule Dumitrescu, pe Adrian Dobre când îl luaţi de urechi pentru că îşi bate joc de Lupi?