Tema cesionării mărcilor Petrolul către Petrolul 52 a fost discutată şi la ultima şedinţă a Consiliului Local Ploieşti. Mai mulţi suporteri au fost prezenţi în sală şi, după o serie de discuţii aprinse, în care fanii şi reprezentanţii clubului au fost lămuriţi asupra conţinutului pe care trebuie să-l aibă un proiect serios, s-a stabilit, ca termen de finalizare a discuţiilor, data de 15 februarie.

În acest timp, reprezentanţi ai Consiliului Local, ai Primăriei Ploieşti şi ai Petrolului vor forma o comisie care va identifica respectiva soluţie, luând în calcul şi variantele deja implementate la Cluj, Iaşi ori Craiova.

Avocatul George Botez, preşedintele de şedinţă, a specificat că proiectul prin care municipalitatea va cesiona mărcile trebuie să fie atent întocmit pe baze legale, astfel încât să se întindă nu pănă la sfîrşitul anului  (a fost o variantă!), ci pe 10-20 de ani.

“Trebuie ca şi noi, cei de aici, să găsim o modalitate, astfel încât să nu ne trezim colegi de dosare pe la DNA. Dacă s-a vizat déjà legalitatea la alte cluburi, de ce n-am face şi noi ca acolo? Vom identifica soluţia corectă pentru toată lumea. Nu una pe trei sau pe şase luni. Aici este nevoie de un proiect pe 20 de ani. Dacă avem un proiect pe 20 de ani şi toate condiţiile împlinite, vom fi cu toţii mulţumiţi. Termenul de 15 februarie se va respecta, dacă muncim cu toţii.