În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al CSM Ploieşti s-a hotărât ca echipele de handbal feminin şi masculin seniori să anuleze cererile de retragere din campionat depuse déjà la FRH.

Consiliul de Administraţie este format din consilierii locali Gheorghe Andrei, George Botez, Gheorghe Sîrbu, Sanda Drăgulea şi reprezentanta SPFL Ploieşti, Lilica Lipă, invitaţi la şedinţă fiind directorul clubului, Cezar Stoichiciu, coordonatorul sportiv Cristian Nica, directorul adjunct Marian Stănescu şi coordonatorul secţiei de fotbal, Lucian Rădulescu.

Ste mai complicată, deoarece multe dintre jucătoare au fost declarate libere de contract. Astfel, în primă fază, deci şi la jocul de mâine, de la ora 17.00, cu Dunărea Brăila, CSM se va baza pe junioare. Site-ul oficial al clubului anunţă că echipa de bază va fi formată din jucătoare care au făcut până de curând parte din lot  şi pe alte jucătoare libere de contract care mai pot fi legitimate în această perioadă.

Aşadar, mâine, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Olimpia”, CSM Ploieşti – HC Dunărea Brăila, în etapa a III-a a Ligii Naţionale de Handbal feminin!