Noul Petrolul respectă direcţia pe care a anunţat că o va urma, anume crearea unei echipe curate şi transparente.

La conferinţa de presă de astăzi, Cristi Vlad a prezentat bilanţul pe care-l puteţi parcurge în detaliu mai jos.

Sunt trecute veniturile obţinute din vanzarea de bilete şi abonamente şi, defalcat, cheltuielile făcute până pe 15 septembrie, începând cu 1 august.

Nu intră aici taxele către stat şi nici veniturile de la ultimul meci prin reţeaua Eventim, care vor fi virate în zilele următoare.

“”Am avut cheltuieli pentru salarii, prime de joc. Chiria pentru două meciuri pe stadionul Ilie Oană se ridică la 9.540 de lei, la care se adaugă cheltuielile cu paza şi cu ambulanţa, în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Ţin să le mulţumesc suporterilor pentru că ne sprijină, pentru că vin în număr mare la meciuri şi astfel putem acoperi cheltuielile aferente. De asemenea, mulţumim şi sponsorilor care sunt alături de noi. Suntem în discuţii şi cu alte firme care vor să ni se alăture. Noi vrem să dăm dovadă de transparenţă totală şi prezentăm, prin intermediul presei, situaţia financiară valabilă la data de 15 septembrie. Nu cred că mai este vreun club în România care face aşa ceva. Mesajul este clar şi venim în întâmpinarea dorinţei tuturor suporterilor. Vrem şi facem o echipă curată şi transparentă”, a declarat preşedintele Cristi Vlad. 

Click pe poză pentru a mări