Avocatul George Botez, consilier local PSD, a oferit o declaraţie interesantă despre problemele actuale legate de Petrolul, pentru publicaţia RepublikaNews.ro.

“Noi am luat o hotărâre la nivel de partid potrivit căreia nu vom mai participa la nicio dezbatere pe tema echipei Petrolul, după ceea ce s-a întâmplat la acea şedinţă extraordinară a Consiliului Local. Cum eu răspund şi de problemele legate de imaginea partidului, am considerat că este necesară această poziţie. Practic, să ne mai aşezăm la aceeaşi masă şi să discutăm cu un personaj precum Octav Preda – om implicat activ în campania electorală, până la urmă, şi care împreună cu colegii din peluză s-au comportat lamentabil – este o chestie care frizează ridicolul, fiind ceva legat de demnitatea umană!

Vă spun sincer că această poveste a mers prea departe! Am ajuns să-mi iau înjurături pe Facebook de la toţi momârlanii, până la urmă am şi eu un nume în oraşul ăsta, am un ştaif, chiar nu pot ajunge să fiu călcat în picioare! Vă spun sincer, eu, George Botez, nu mai înţeleg nimic din tot ceea ce se mai întâmplă! Când eram mai bun, atunci când, rugat fiind, plăteam suporterilor transportul pe autobuze? Sau când am chemat salvările la incidentul cu sutele de oameni? Ori când i-am susţinut pe fani în procese civile pe la parchetele militare, la audieri? Sau când le-am cumpărat tobe, tulumbe, pocnitori şi altele?

Pentru ca acum să-mi umple ei frigiderul? Nu, este clar, cu mine nu vor mai avea o punte de legătură! Concluzionând, sunt <<petrolist>> de 45 de ani şi m-am cam săturat de ceea ce se întâmplă, să ajung să fiu blestemat şi agasat pe reţelele de socializare! În fond nu este lupta mea!” a declarat politicianul pentru RepublikNews.