Procedura falimentului presupune ca lichidatorul să valorifice ce-a mai rămas din club. Aşa s-a ajuns ca trei dintre juniorii promiţători ai Petrolului să fie scoşi la licitaţie de Via Insolv, conform sportonlineph.ro. Drepturile lor federative, mai exact. Roberto Alexandru este deja la Juventus Bucureşti, iar acum lichidatorul a deschis procedura pentru Cosmin Lambru, Constantin Costache şi Sebastian Petre. Ultimul venise să se pregătească cu Petrolul, însă n-a convins pe nimeni, plecând în scurt timp.

În orice caz, derularea procedurilor de vânzare presupune, în mod normal, că lichidatorul dispune de toate actele care-i conferă acest drept, aşa că Lambru şi Costache, fotbalişti care se aflau în vizorul lui Tavi Grigore pentru lotul noului Petrolul, să fie nevoiţi să mai aştepte până la clarificarea situaţiei.

Ironic, în condiţiile în care juniorii de la Petrolul au fost mereu lăsaţi de izbelişte, tocmai ei să producă venituri după faliment. Asta după ce “meseriaşii” care au retrogradat echipa au avut grijă să-şi rezilieze contractele până la declanşarea falimentului.