*Tavi Grigore e pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte alcătuirea lotului. *În acest moment, sunt 17 jucători cu care există înţelegeri verbale.

*Reunirea lotului ar trebui să fie organizată marţi, dorinţa celor de la Petrolul fiind, evident, ca primul antrenament să se desfăşoare pe stadionul Ilie Oană.

*Meciul din prima etapă va fi amânat.

Lotul

În cea mai mare parte, lotul Petrolului este format. Cu 17 jucători, incluzându-i pe cei care provind de la juniorii mari, există acorduri de principiu. Lotul va număra până la 24 de fotbalişti. Printre ei, s-ar putea regăsi jucători cunoscuţi la nivelul fotbalului judeţean din Prahova, dar şi la nivel naţional, fotbalişti care au evoluat în prima ligă.

“Cu o parte dintre jucători ne-am înţeles şi, unde a fost nevoie, şi cu reprezentanţii cluburilor de care aparţin. În privinţa aştora, mai sunt unele probleme, dar sper să le rezolvăm. Mă bucur că, cu mici excepţii, am găsit înţelegere la oamenii de fotbal din Prahova. Vom fi foarte atenţi şi jucătorii tineri. Vreau să-i văd întâi. Din iarnă, trebuie să ştim déjà cum stăm la acest capitol, pentru că, la Liga a III-a, trebuie să jucăm cu trei fotbalişti sub 19 ani. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Octavian Grigore.

Unul dintre ei este Claudiu Tudor, celălalt, Georgian Păun. Pe lista lupilor bse mai află jucători cu un bun renume în competiţia judeţeană precum Gânju, Pârvan, Răzvan Catană, Stanca, Butufei, A. Ciobanu, Decebal Nae, dar şi juniori. Au fost şi fotbalişti care au refuzat Petrolul, dar din motive care ţin de program. Au joburi la care nu le convine să renunţe şi preferă să joace fotbal la o echipă un orar mai relaxat, fără antrenamente zilnice.

Reunirea

Responsabilii Petrolului vor, evident, ca reunirea lotului să fie făcută pe stadionul Ilie Oană. Cel mai probabil, va avea loc marţi seară, datele exacte vor fi anunţate în cursul zilei de luni. “Este clar că locul Petrolului este pe stadionul Ilie Oană şi ne dorim să facem reunirea aici. Vom avea luni o discuţie cu cei de la CSM, să vedem ce tarif ne percep. Evident, la reunire va fi permis accesul suporterilor noştri”, a precizat Tavi. “Trebuie, de asemenea, să discutăm şi despre organizarea meciurilor aici. Ar fi ilogic să jucăm în altă parte. Este o problemă urgentă şi trebuie rezolvată cât mai repede”, a adăugat Tavi Grigore.

Tehnicianul  precizat că meciul din prima etapă a Ligii A Prahova va fi amânat, pentru a pune la punct ultimele detalii.

Odată ce jucătorii vor fi sub contract, este posibil să fie organizat şi un joc amical.