Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a reuşit să le dea o şansă în plus baschetbaliştilor în încercarea de a promova în Liga Naţională. CSM a câştigat licitaţia pentru organizarea turneului de promovare în Liga Naţională.

CSM Ploieşti luptă cu Politehnica Iaşi, BCM Olimpic Baia Mare şi Timba Timişoara, sistemul de desfăşurare presupunând câte două meciuri pe zi, de vineri până duminică, în regim fiecare cu fiecare. Turneul este programat între 27 şi 29 mai. Primele două promovează.

„ Îi aşteptăm pe suporteri la sală, pentru a susţine această echipă minunată şi întregul proiect cu care am pornit la drum împreună. Avem o şansă mare să ajungem în Liga Naţională şi avem nevoie de ploieşteni, de sprijinul lor la Sala Olimpia. Vrem să mulţumim primarului Cristian Ganea, conducerii clubului şi întregii comunităţi ploieştene care a fost mereu alături de noi! Câştigarea licitaţiei reprezintă un mare avantaj pentru noi. Băieţii se antrenează la Sala Olimpia, joacă aici şi, peste toate acestea, vor avea şi suporterii aporoape”, ne-a declarat Cătălin Burlacu, preşedintele onorific al secţiei de baschet din cadrul CSM Ploieşti.

 

Programul turneului de promovare din „Olimpia”:

Vineri, 27 mai: CSM Ploieşti - Timba Timişoara, BCM Olimpic Baia Mare - Politehnica Iaşi

Sâmbătă, 28 mai: Politehnica Iaşi - CSM Ploieşti, Timba Timişoara - BCM Olimpic Baia Mare

Duminică, 29 mai: CSM Ploieşti - BCM Olimpic Baia Mare, Politehnica Iaşi - Timba Timişoara

Orele de disputare ale celor şase partide din cadrul turneului de la Ploieşti vor fi stabilite în cel mai scurt timp de către organizatori.