Chiajna a obţinut o victorie importantă în etapa a 7-a a playout-ului, învingând pe FC Voluntari în deplasare. Teoretic, echipa primarului Pandele  are încă mari griji în clasament, încât să-şi permită să piardă în faţa echipei unui alt primar de Ilfov, care, pe lângă problemele de ordin sportiv are multe altele, de natură posibil penală. 

În orice caz, Voluntariul joacă prost. Pe stadionul Ilie Oană, de exemplu, n-a arătat nimic, dar spre deosebire de Chiajna, noi ne-am bătut singuri, după ce s-au găsit doi deştepţi să ia cartonaşe roşii şi unul să facă penalti în minutul 7!

Cu toate acestea, există sentimentul ăsta că ar fi fost ceva necurat la meciul dintre Voluntari şi Chiajna. Nu trebuie însă să genereze un curent de simpatie pentru Petrolul, într-un sens anormal. Dacă va retrograda, echipa condusă şi antrenată cu atâta dibăcie în acest sezon o va face cu graţie exclusiv din vina ei.  .

Nu la Chiajna şi la Voluntari trebuie căutaţi vinovaţii, ci aici, la Ploieşti. Unde Petrolul a bătut-o pe Swansea, în playoff de Europa League şi unde, după nici trei ani, a fost învinsă de Voluntari, în playout-ul Ligii I, în meci decisiv la retrogradare!

Clasament gsp.ro