Petrolul merge din rău în mai rău! Lupii Galbeni au reuşit o înfrângere ruşinoasă la ASU Timişoara (scor 3-0), iar antrenorul Mugurel Cornăţeanu a demisionat după acest dezastru.

„Am luat decizia sa părăsesc Petrolul încă de aseară! Am comunicat preşedintelui iar în aceasta dimineaţa am semnat şi hârtiile! Am recomandat şi un nume, Gigi Multescu, acesta putând sa conducă echipa către obiectiv, imediat! Este opinia mea şi ştiu ca ceva s-a întâmplat imediat după meciul cu Metaloglobus! Observaţi ca nici Marinescu, cel mai valoros fotbalist al lotului, nu mai este la nivelul pe care-l ştiau cunoscătorii fenomenului! Ca şi lot, Petrolul arata bine dar la nivel individual… nu prea!” – i-a declarat Cornăţeanu jurnalistului ploieştean Cristian Anghelescu.............

Până în prezent, oficialii clubului nu au anunţat cine va prelua banca tehnică a Petrolului, dar StiriActuale.ro scrie că se negociază cu Gigi Mulţescu, iar varianta de backup este Dorinel Munteanu. Tavi Grigore a refuzat propunerea de a prelua, pentru a treia oară, banca tehnică.

Între timp, fanii au cerut conducerii formaţiei ploieştene organizarea unei şedinţe urgente pentru a lămuri problemele. Suporterii cer demisia staff-ului administrativ al clubului.

„Vineri la ora 17-30 toti prezenti la sediul clubului pentru o discutie cu staff-ul administrativ unde speram sa primim cadou demisiile presedintelui clubului a vicepresedintelui si a staff-ului tehnic” – este anunţul fără echivoc al fanilor petrolişti.

Pentru Petrolul urmează derby-ul cu Universitatea Cluj, principala contracandidată (din punct de vedere a orgoliilor privind istoria fotbalistică, am putea spune) la promovare.

Partida se va disputa sâmbătă, de la 18:30, pe stadionul Ilie Oană.