Fetele de la CSM Ploieşti au remizat marţi în amicalul susţinut la Sala Olimpia cu Rapid Bucureşti. Fiind un joc de pregătire, antrenorii ambelor formaţii au rulat lotul şi au încercat mai multe variante, rezultatul fiind, mai mult sau mai puţin, în plan secund. Scorul final a fost 31-31, CSM şi Rapid fiind egale şi la pauză, 16-16. Rapid a condus în debutul meciului (1-2, 2-3, 4-6) şi pe finalul primei reprize (14-16), în rest încercând să ţină ritmul cu ploieştencele care, atunci când au forţat puţin, au reuşit să se desprindă, scrie csmploiesti.ro. Cea mai mare diferenţă s-a consemnat la mijlocul părţii secunde, atunci când CSM Ploieşti a avut 22-17 (38) sau 26-21 (44). Rapidul a recuperat, treptat, ecartul, profitând şi de schimbările numeroase efectuate de Neven Hrupec şi, în minutul 55, a reuşit să egaleze la 30. Dmitrovic a făcut 31-30 (57), apoi A. Dumitru a avut două parade bune în faţa adversarelor, una dintre ele la o aruncare de la „7 metri”, dar, la cealaltă poartă, Caraşol a ratat ultimele două acţiuni ale CSM-ului, iar oaspetele au egalat cu un minut înainte de final: 31-31, notează site-ol oficial al CSM.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Şerban, Tatalovic, A. Dumitru - Dmitrovic (10 goluri, 2 din „7 metri”), Chiricuţă (5, 1 din „7 metri”), Tivadar (4), Farcău (4), Florea (3), Balaban-Curtean (2), Sheiko (2), Burtea-Shutska (1), Vasilescu, Caraşol. Din raţiuni medicale, au absentat Oana Ionescu şi Ivana Bozovic, iar Ionela Dinu şi Nicoleta Tudor au rămas pe margine, prima reluându-şi antrenamentele uşoare după operaţia din toamnă, iar cea de-a doua începându-şi recuperarea după intervenţia chirurgicală suferită, recent, la menisc.

În această săptămână, fetele vor susţine încă un meci de verificare, vineri, de la ora 17.30, pe terenul Coronei Braşov, variantă la care s-a apelat după ce Dunărea Brăila, echipă cu care era stabilită o „dublă” la Ploieşti, a anunţat că, din cauza problemelor cu care se confruntă, nu va mai veni.