SGU Ploieşti a refuzat să mai închirieze stadionul Ilie Oană către o altă societate comercială pentru ca Petrolul să poată juca meciurile de acasă, aşa cum s-a întâmplat la partida cu CFR.

Donald Constantin, directorul societăţii, a explicat  că nu doreşte ca echipa să fie afectată, însă, datoria pe care clubul o are către SGU trebuie recuperată. Constantin spune că Petrolul încearcă să „fenteze plata restanţelor”, printr-un „contract simulat”, scrie ph-online.ro

„Nu ştiu care sunt raţiunile pentru care se prelungeşte această telenovelă! SC Petrolul are să plătească, numai în acest an şi după evaluarea judiciară, suma de 500.000 de lei, bani pe care îi aşteptăm şi noi ca orice societate comercială! Numai că, la fel ca şi sumele anterioare, şi aceasta se vrea a fi uitată, iar tensiunea aplicată la acest moment are darul de a ne decredibiliza, complet inutil! Observ că, deja, noi suntem de vină pentru că Petrolul nu va mai avea drept de joc pe “Ilie Oană” şi nu cei care conduc echipa la acest moment! Se vrea un subterfugiu ieftin, acel contract simulat prin care plăţile către SGU să fie făcute printr-un alt partener la o sumă mult diminuată celei din contractul stabilit de către administratorul judiciar. Este o formă complet ridicolă iar noi nu vom cădea într-o astfel de capcană! Personal, sunt ultimul care îşi doreşte ca Petrolul să plece din oraş dar nici să fim călcaţi în picioare şi discreditaţi, zi de zi, nu mai vrem să fim! Suntem dispuşi să lăsăm Petrolul să joace din nou pe „Ilie Oană”, imediat ce societatea va dovedi că este cu plăţile la zi şi ne va demonstra acest lucru printr-un ordin de plată. Dacă fac acest lucru, vom face contract pentru fiecare meci în parte direct cu S.C. FC Petrolul Ploieşti S.A..”, a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploieşti.

SURSA: ph-online.ro