Alexander Mouelhi, impresarul lui Moussa, ar vrea să negocieze rezilierea contractului tunisianului cu Petrolul, din cauza unor restanţe salariale, scrie phon.ro. Agentul ar avea aceleaşi pretenţii şi în cazul lui Farina, francezul dispărut de multă vreme împotriva căruia Petrolul a înaintat deja o cerere de suspendare până la finalul contractului.

Chestionat de Jurnalul Prahovean asupra acestui subiect, Mihai Stoichiţă a declarat că nu cunoaşte speţa şi că nu ştie de o astfel de discuţie.

În orice caz, se prea poate ca unii dintre jucătorii Petrolului, cei străini în special, să fie nemulţumiţi că sunt întârzieri la salarii. Chiar finanţatorul Dan Capră a declarat, într-un interviu acordat în urmă cu mai multă vreme, că nu se dă peste cap să dea salariile la zi deoarece este nemulţumit de rezultatele echipei.

De altfel, surse din cadrul clubului ne-au declarat: “Faţă de alţii, la noi este bine din acest punct de vedere, al plăţii salariilor. Nu ne facem probleme de rezilieri de contracte”.

Evident, asta nu înseamnă că este imposibilă o reziliere a contractului lui Moussa în iarnă. Dar asta numai dacă Petrolul consideră că este oportun.

Moussa a semnat un contract pe doi ani, iar Farina, pentru unul singur, în mandatul cuplului Joiţa-Selymes.