Cristian Pulhac a semnat un contract valabil până în vară. Clubul aşteaptă cartea verde pentru a-l înregistra pe fundaşul stânga. În orice caz, fostul dinamovist nu va juca luni.

“Chiar dacă nu va evolua luni, Pulhac merge cu noi la Turnu Severin. Eu plec mâine şi mă întorc marţi, trebuie să fie cu mine să-l văd cum se pregăteşte. El ştie foarte bine că nici pentru el, nici pentru mine, fotbalul nu începe cu meciul de luni. Trebuie să-l aducem la o formă fizică apropiată de cea ideală”, a spus Stoichiţă.

Înainte să ajungă la Petrolul, Pulhac s-a antrenat cu CS Tunari. Contractul cu lupii pică perfect, din moment ce fundaşul rămăsese fără echipă în vară. El ajunsese la final de contract şi nu a mai semnat prelungirea cu Zawisza. “Mă bucur că am am ales să vin la Petrolul. Am găsit, aici, un grup foarte bun, cu jucători de calitate, şi sper să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a ieşi cu bine din această situaţie mai puţin plăcută. Ne va aştepta un meci dificil cu Pandurii, dar ne-am pregătit foarte bine în această săptămâni şi mergem la Turnu Severin să ne luptăm pentru şansa noastră. Nu pot să spun că, din punct de vedere fizic, sunt la 100% din capacitate, dar mă pregătesc cât pot de bine şi sper ca, uşor-uşor, să revin la o formă bună şi să pot da randament. Am ales clubul, nu a contat că sunt prieten cu Varga şi cu Ropotan”, a declarat fundaşul stânga petrolist.

“Nu am vrut să mai rămân în Polonia pentru că nu-mi convenea să joc în liga secundă. Am avut discuţii cu cei de acolo, dar am preferat să plec”, a adăugat Pulhac. Fotbalistul a rămas liber de contract şi după încheierea perioadei de mercato din vară-toamnă.