Visele fanilor Lupilor Galbeni care încă visează la gloria Petrolului Ploieşti se năruie pe zi ce trece. La ultima adunare a comitetului creditorilor, trebuia să fie discutat  “Raportul trimestrului I al Planului de reorganizare privind debitoarea SC FC Petrolul SA”.

Conform siteului DoarPetrolul.ro, creditorii echipei de fotbal trebuiau să aprobe un raport din care reieşea că societatea comercială nu şi-a îndeplinit obligaţiile pentru primul trimestru de insolvenţă, faţă de cei mai importanţi creditori: ANAF şi SPFL Ploieşti. Menţionăm că cinci membri compun comitetul creditorilor SC FC Petrolul SA: ANAF, SPFL Ploieşti, SGU Ploieşti, Weco TMC şi un reprezentant al salariaţilor clubului.

Conform sursei citate, SPFL Ploieşti a trimis o notificare prin care solicită judecătorului sindic intrarea în FALIMENT a SC FC Petrolul SA, ca urmare a obligaţiilor fiscale restante în valoare de 443.000 lei

În notificare, SPFL Ploieşti afirmă că societatea datorează 134.000 lei, obligaţii de plată asumate prin planul de reorganizare şi neachitate,şi 308.000 lei, obligatii de plata nascute dupa data intrarii in insolventa, dar, in afara de asta, acuza si administratorul judiciar al SC FC Petrolul SA ca, la termenul din 06.10.2015, acesta “a incercat inducerea in eroare a judecatorului sindic cu privire la exactitatea si conformitatea sumei de 443.000 lei”. In plus, SPFL Ploiesti mai face o mentiune interesanta si anume: “aceste sume (443.000 lei) au fost insusite in totalitate de SC FC Petrolul SA, tergiversarile fiind doar pretexte pentru a nu achita sumele datorate.”

 

SURSA: DoarPetrolul.ro