Darius, unul dintre suporterii Petrolului, a trimis pe adresa redacţiei noastre o scrisoare adresată de fapt tuturor fanilor echipei ploieştene. Cum orice suporter al Petrolului are dreptul să-şi expună în mod decent opinia şi, mai mult decât, să facă un apel constructiv pentru echipa sa de suflet, vom publica scrisoarea în întregime. Textul a fost scris şi postat iniţial pe site-ul doarpetrolul.ro, de către userul "bradulescu".

Din pasiune pentru culori

Sunt clipe pe care trebuie sa le daruim pur si simplu celor dragi noua, fara sa cerem nimic in schimb. Indiferent de obstacole, ne traim PASIUNEA, suntem alaturi de ce iubim cel mai mult... PETROLUL Ploiesti.
Ei ne alunga, noi gasim mereu calea sa fim acolo, sa fim langa gazari. Veniti acum langa echipa, cand tristetea o simti cum iti intra incet, incet, in fiecare colt al sufletului, cand deznadejdea incepe sa te macine si cand simti talpile picioarelor infipte adanc, in noroiul cleios al prezentului.

Este momentul nostru si trebuie sa-l traim cu demnitate. Daca simtiti si iubiti cu adevarat culorile galben-albastre, veniti acum langa Petrolul. Fara sa va dati seama, este sansa voastra sa va mandriti peste ani, ca atunci cand era greu, voi erati acolo.
Sustineti echipa si bucurati-va ca sunteti impreuna, traiti la intensitate maxima fiecare moment, incercati sa va inspirati din realizarile celor din jurul vostru, priviti inainte cu speranta si nu plecati niciodata capul.

Cel mai de pret rezultat de pe tabela invizibila din viata acestui club, este satisfactia pe care o simti cand esti alaturi de cativa zeci de baieti, in furtuna din viata Petrolului.

Felicitari celor care au fost sambata alaturi de Petrolul la Ovidiu, indiferent de locul in care stati pe Ilie Oana!

Ne dau afara din casa noastra, ne trimit din nou in exil, suntem alungati din oras, din templul nostru - "Ilie Oana". La inceput ne vor spune, pentru un meci-doua, apoi vor adauga motivatia ca e scumpa chiria sau gazonul nu s-a refacut si mai ramanem cateva meciuri "in deplasare", iar dupa alte rezultate mediocre vor solicita la intrare buletinul de
Moreni...
Urmeaza Chiajna, Buzau, Moreni sau cine mai stie pe unde, fara sa ne intrebe nimeni, fara sa putem spune nimic - chiar nu va este rusine?
Si cu toate astea suntem pregatiti sa fim alaturi de Petrolul, va astept pe toti cei care simtiti mandria de a spune - sunt petrolist - sa sustineti Petrolul, va astept LUNI la ora 21, indiferent de locul unde se joaca, o sa fim acolo.

Stiu, este o zi de luni, muncim pana tarziu, se face frig si chiar este greu pentru toti, dar cel mai greu este sa renunti si noi nu o vom face niciodata, o sa fim mereu alaturi de
PETROLUL.

Iar daca noi nu va dezamagim, va rugam si pe voi, jucatorii Petrolului, sa simtiti la fel ca noi. Demonstrati ca meritati sa purtati scutul Petrolului pe pieptul vostru, voi cei care astazi imbracati tricoul galben-albastru, vrem sa ramanem o familie, vrem sa vedem acel umar la umar dat cand sunteti in tusa cu adversarul si el ajunge pe gard, vrem sa
sara scantei din crampoane si vrem sa vedem cat mai multe meciuri castigate in noroi.

Vrem rezultate, vrem sa munciti din greu pentru fiecare punct, vrem victorii si mai vrem la final - sa cantati cu noi, suntem prezenti la fiecare meci, pentru Petrolul, culori si oras.

Capul sus, luptati si castigati!