Haitianul Mustivar a povestit pentru site-ul oficial al lui Sporting Kansas City cum a fost experienta sa in Romania, la Petrolul. Mijlocasul central spune ca a petrecut 3 ani extraordinari in Liga I si explica de ce s-a stricat totul. Arestarea patronului Capra a fost lovitura care a pornit haosul.

"Totul mergea bine, apoi patronul nostru a fost arestat. Nu mai primeam salarii si am mers numai in jos, in jos, in jos", a explicat Mustivar, care a ramas atasat de viata sa la Ploiesti.

"Am devenit capitan imediat dupa ce am ajuns la echipa. Antrenorul mi-a zis ca felul in care imi coordonez colegii pe teren ma va ajuta suficient de mult incat sa nu conteze faptul ca nu vorbeam deloc limba romana. Pe urma am invatat-o, dar la inceput determinarea m-a ajutat enorm. Tin minte ca la Bastia ni s-a spus ca forta psihica face 90% din tine un fotbalist bun. Doar 10% e tehnica", a spus Mustivar.

Soni Mustivar, 25 de ani, a ajuns in 2012 la Petrolul. A prins aproape 80 de meciuri in Liga I, la Petrolul, inainte sa semneze cu Sporting Kansas City.

Sursa : sport.ro