Florin Ganea (foto, in echipament albastru, prim-plan), fostul fundaş stânga al celor de la FCM Bacău, a decedat miercuri seară, informează desteptarea.ro.

Florin Ganea (39 de ani) a decedat în urma unui infarct suferit în timp ce juca o partidă de minifotbal pe un teren sintetic din baza "Gepex", notează sursa citată. Cei prezenţi au relatat faptul că fostul fotbalist a jucat doar trei-partide, apoi s-a aşezat pe o bancă, precizând că se simte foarte rău. La scurt timp, a căzut la pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa. Medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fostului fotbalist.

Florin Ganea absolvise Institutul de Educaţie Fizică şi Sport şi conducea şcoala de fotbal Sporting Bacău.
Florin Ganea a jucat ca fundaş stânga la FCM Bacău, Cetatea Târgu-Neamţ, Laminorul Roman, Unirea Urziceni, Gloria Buzău şi FC Ştiinţa Bacău. În sezonul 2002-2003, atunci când evolua la FCM Bacău, Ganea l-a avut antrenor pe fostul mare internaţional Ilie Dumitrescu. La Unirea Urziceni a evoluat înainte ca echipa să câştige titlul în Liga 1. Florin Ganea  adunat peste 200 de partide pe prima scenă a fotbalului românesc.

Prosport