Suntem români şi ar trebui să suferim cu toţii atunci când o echipă românească pierde o dispută internaţională! Fals, domnilor! Dacă suntem români nu înseamnă că trebuie să negăm evidenţa şi nici nu trebuie să căutăm scuze. Asta dacă suntem români realişti, nu prefăcuţi. Steaua a pierdut la Schalke, aşa cum era normal. Dar a făcut-o în faţa unei echipe care a jucat slab timp de 70 de minute. Hai să nu ne mai ascundem după cireş! Schalke a evoluat modest până la primul gol, dar a demonstrat că un sfert de oră de fotbal de calitate este suficient în faţa unei echipe precum Steaua pentru a câştiga la scor de neprezentare. Eu sunt mulţumit că am văzut două goluri frumoase (golurile doi şi trei), după faze lucrate, care au făcut ţăndări defensiva Stelei şi au arătat limitele unor fotbalişti ridicaţi în slăvi în România, absolut nejustificat. Şi sunt mulţumit că nu am luat-o razna, precum alţii, care au spus că, de fapt, Steaua nu a fost inferioară lui Schalke, că aşa spun “cifrele”.

Atunci când Petrolul a pierdut la Swansea, deşi nu mai jucase de 18 ani în Europa şi a întâlnit un adversar mult mai bun decât a fost Schalke aseară a fost răstignită de către marii cunoscători de fotbal din România. Ăia care îi plâng de milă Stelei, spunând că, de fapt, Steaua a avut ghinion. A avut, ce-I drept, că nemţii puteau să primească şi un penalty şi au mai avut şi o bară. Jucând slab, repet.

Hai că e şi o veste bună pentru stelişti! Chelsea a pierdut cu Basel, acasă şi va veni la Bucureşti să ia toate punctele.

Respectând adevărul, Steaua oricum s-a ales cu ceva după această primă rundă din Liga Campionilor: cu şanse foarte mari de a ocupa ultimul loc în grupă!