Meciul pe care Steaua îl joacă diseară cu Schalke, în Liga Campionilor, a mai produs un moment de intoxicare mediatică. Aşa cum ei (se ştiu ei care)  ne agasează în permanenţă cu informaţii despre Steaua, aşa putem să arătăm şi noi situaţiile penibile în care sunt puşi unii cititori, de bună credinţă. Am citit astăzi pe siteul realitatea.net. articolul intitulat: Gafă colosală a nemţilor înainte de meci!

Am fost curios să aflu care este gafa şi am rămas perplex. Poftim informaţie: “Horst Heldt s-a facut de ras in momentul in care a fost intrebat care sunt cei mai periculosi jucatori de la STEAUA. Oficialul lui SCHALKE nu a ştiut nici un fotbalist al campioanei Romaniei.”

Cu menţiunea că Horst Heldt (în foto) este managerul lui Schalke, mă întreb care este gafa omului. Şi de ce anume s-a făcut de râs!

Chiar nu mai există oameni raţionali în rândul acelora care scriu despre sport la realitatea.net? De ce să fie asta o gafă? Că nu ştie omul cine e Tănase şi că n-a auzit de Bourceanu? Hai, domnilor, să fim serioşi! Să ştiţi că la ei în ţară nu se transmit meciurile Stelei. Dar la noi se transmit cele ale lui Schalke. Aşa, ca diferenţă! De unde să ştie Heldt că presa românească e aservită Stelei şi că dacă răspunde sincer la întrebare, că nu ştie niciun fotbalist de la Steaua, va fi catalogat drept gafeur?