Milan Rasic (născut pe 16.05.1987, la Sabac - Serbia, 1.99 m, 100 kg) este un pivot recunoscut în special pentru agresivitatea sa în faza defensivă şi vine după un sezon petrecut în unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, cel spaniol. A jucat pentru Balonmano Bada Huesca, locul 9 în ultima ediţie a Ligii Asobal, dar, anterior, a avut alte două experienţe în campionatul iberic, la Guadalajara şi Torrevieja. Rasic a mai jucat la Steaua Roşie Belgrad, Partizan Dunav Osiguranje sau Al Ahli).

Portarul Răzvan Szopka (născut pe 19.07.1983, la Baia Mare, 1.88 m, 88 kg) vine la Ploieşti după două campionate foarte bune la Potaissa Turda, cu care a jucat în sezonul trecut în Cupa EHF, evoluţiile sale aducându-l şi în atenţia selecţionerului Aihan Omer, care l-a convocat la dubla cu Kosovo, din toamnă, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2018. În primul an la Turda, Szopka a câştigat medalia de bronz a campionatului, performanţă ce a permis Potaissei să evolueze în Cupa EHF.

Răzvan Szopka şi Milan Rasic au semnat contracte valabile pentru un sezon.

Săptămâna trecută, CSM i-a transferat pe gemenii Alexandru şi Răzvan Farcaş, de la CSM Oradea, şi Cosmin Capotă, de la CSM Bucureşti.

csmploiesti.ro