Cu siguranţă, Daniel Capră, finanţatorul echipei Petrolul Ploieşti, s-a săturat de arestul preventiv. Deşi aflat la a 19-a încercare de a scăpa din penitenciar, nici de această dată judecătorii Tribunalului Prahova nu au fost mai blânzi. Conform soluţiei publicată pe Portalul Instanţelor de Judecată, Dan Capră şi ceilalţi arestaţi din lotul Petrolul rămân în arest preventiv.

Vă prezentăm soluţia Tribunalului Prahova:

"În baza art. 425/1 al.7 pct.1 lit.b, rap. la art. 362 al.2 comb. cu art. 208 al.2 şi 4 c.pr.penală, respinge ca nefondate contesta?iile formulate de inculpaţii: BUCUROIU MARIUS MIHAI, CAPRĂ NICOLAE, CAPRĂ DANIEL, GÎSCĂ MARIUS ALEXANDRU, DANIEL PETRE GHEORGHE, CONSTANTIN DRAGOŞ IOAN VIOREL, STOICA SPIREA DANIEL, împotriva Încheierii din data de 22.05.2015, pronunţată de Tribunalul Prahova. Obligă contestatorii – inculpaţi la plata sumei de câte 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă."

Vă reamintim că Daniel Capră a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv la finalul lunii noiembrie 2014, iar de atunci încearcă periodic să obţină înlocuirea arestului cu o măsură preventivă mai uşoară, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Cei şapte sunt acuzaţi de  constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.