După victoria cu FC Braşov, lupii au făcut, sâmbătă, recuperare, iar duminică au liber. În cursul săptămânii, de luni până joi, fotbaliştii antrenaţi de Mircea Rednic vor efectua câte un antrenament pe zi, de la ora 11.30. Primul va fi organizat pe stadionul Ilie Oană, iar, pentru zilele de marţi, miercuri şi joi vor fi căutate soluţii în funcţie de starea terenurilor.

Plecarea spre Botoşani este programată joi după-amiază. Galben-albaştrii vor ajunge cu avionul până la Iaşi, după care vor face deplasarea cu autocarul la Botoşani, evitând astfel oboseala lungului drum până în nordul Moldovei. Ceea ce va fi foarte important, în perspectiva unei confruntări dificile cu o echipă care se mobilizează pentru Europa – deşi nu are nicicum anvergura necesară - în condiţiile în care Petrolul şi CFR Cluj au intrat în insolvenţă, iar ultima a fost şi depunctată şi a ajuns pe ultimul loc.  

Partida FC Botoşani – Petrolul este programată vineri, de la ora 20.30, şi va fi transmisă în direct la Look TV şi Digisport.

Foto: sportpictures.eu