Nu se poate spune că Petrolul, chiar şi în actuala situaţie grea în care se află, nu prezintă interes. Dacă unele firme care au sponsorizat până acum clubul bat în retragere, altele ar vrea să facă mai mult decât atât: să preia pachetul de acţiuni.

Au fost informaţii că unul dintre oamenii care au luat în calcul cumpărarea Petrolului, împreună cu partenerii săi de afaceri, este Adrian Nistoroiu.

Mai nou, se pare că şi şeful Alexandrion, Nawaf Salameh, ar fi dorit acelaşi lucru, tot împreună cu alţi oameni de afaceri.

Informaţia a fost publicată în presa online din Ploieşti, cu specificaţia că acţionarii Petrolului ar solicita 7 milioane de euro. Totuşi, în urmă o săptămână, directorul executiv al clubului ploieştean, Andi Crângu, spusese, într-un interviu, că actualii acţionari sunt dispuşi să vândă undeva în jurul sumei de 4.5 milioane de euro.

Oricum, se pare că şi acest potenţial investitor ar cam fi dat înapoi, considerând, după o evaluare precisă a situaţiei în care se află societatea deţinută de familia Capră, că preţul este prea mare. 

Foto: alexandrion.ro