Muştruluiala lui Contra, după jocul slab cu Partizan, a avut efectul scontat asupra jucătorilor de la Petrolul Ploieşti. Ca nişte lupi flămânzi, petroliştii au vrut să-i arate şefului haitei că nu au colţii tociţi. Şi le-a ieşit de minune în meciul disputat contra bulgarilor de la Ludogorets Razgrad.  A fost 4-1 pentru Petrolul, golurile echipei galben-albastre fiind marcate de Boudjemaa, Grozav( înaintea jocului, fotbalistul era  ca şi transferat la Bologna, conform Corriere dello Sport), Hamza şi Guilherme.

Acum, să nu creadă cineva că echipa asta bulgară e chiar uşor de bătut. Este campioana ultimelor două ediţii ale primei ligi din ţara vecină şi, în ciuda eşecului, rămâne oricum o formaţie mai bună decât Notts County (locul 12 în a treia ligă engleză), adversarul modest de care Steaua a trecut tot astăzi. Mă rog, chestie de nuanţă!

În fine...Petrolul a bifat primul succes în meciurile din Slovenia, a convins şi va disputa ultimul meci din acest cantonament joi, contra formaţiei ucrainiene Zorya Lugansk. 

 

Foto: fcpetrolul.ro