După ce au "reuşit" să-l determine pe Mircea Rednic să anuleze amicalul cu Terek Groznîi, jucătorii Petrolului care s-au revoltat în cantonament au hotărât să respecte programul. Ca o paranteză, a fost a doua abatere de la program, pentru că lupii au mai pierdut un meci amical, cel care trebuia să se se dispute pe 4 februarie cu Lokomotiv Sofia, anulat la cererea bulgarilor.

Petrolului i-au mai rămas două jocuri de pregătire, cu Levski Sofia, pe 10 februarie, şi cu ŢSKA Sofia, pe 12.

Din cantonamentul din Antalya se aude că jucătorii au rămas foarte supăraţi, ba chiar acuză depresii pentru că se consideră nedreptăţiţi.

Dar,  armistiţiul va duce cantonamentul la bun sfârşit. De fapt, aşa trebuia să se întâmple de la început.

După cum se vede, nici jucătorii cu oferte clare n-au plecat încă, pentru că negocierile durează şi chiar pot pica, aşa cum s-a întâmplat cu Tamuz. Aşa că, dacă tot se află acolo şi nicio echipă n-a venit să-i răpească din cameră, jucătorii trebuie să se antreneze şi să joace. Pentru că, până la urmă, o fac, în primul rând, pentru ei.

La revenirea în ţară, vorbim despre cu totul altceva. Mai este puţin şi fiecare va avea ocazia să-şi clarifice situaţia, să i se explice ce înseamnă pentru jucători intrarea în insolvenţă. Şi fiecare va putea decide în dreptul său.

Restul e can-can, cum sunt şi imaginile din camera de hotel în care Tamuz, Nepomuceno şi Peteleu joacă FIFA, iar primii doi dansează pe o semi-manea, în timpul liber.