În timp ce zvonul despre tensiunile din cantonamentul echipei Petrolul au ajuns până la Ploieşti, iar fanii Lupilor Galbeni se pregătesc să protesteze în stradă împotriva distrugerii clubului, există şi fotbalişti care respectă numele echipei.

Aflat în Turcia în cantonament, Victoraş Astafei a postat pe Facebook o scurtă declaraţie care conţine şi un mesaj pentru fani.

"Noi am rămas la fel uniti... Suntem un grup cum nu am mai văzut la nici o echipa la care am fost... Si mai mult pentru echipa asta si pentru voi ne antrenam si vrem sa jucam", a scrie Victoraş Astafei pe reţeaua de socializare Facebook.

Suntem curioşi ce înseamnă această unitate şi dacă acest grup, despre care vorbeşte pentru prima oară Astafei, îi cuprinde şi pe Pechana, Teixeira şi Geraldo, fotbaliştii din cauza cărora a fost anulat amicalul cu Terek Groznîi.  Poate că jucătorii Petrolului au primit un duş rece prin decizia de anulare a amicalului cu Terek şi au înţeles că dincolo de latura financiară, care este de înţeles, au o datorie morală faţă de fanii Lupilor Galbeni.