Nevoia unui pub în care spiritul Petrolului să capete concreteţe în fiecare zi, indiferent dacă Petrolul are sau nu meci pe Ilie Oană, este una veche. Atât de veche, încât mulţi dintre fani nici nu mai credeau că ar mai apărea vreodată un loc în care să fie acasă, chiar dacă nu se află la adresa de domiciliu. De sâmbătă, acest loc devine real, suporterii îi vor putea trece pragul şi vor putea simţi că o parte a spiritului lor proactiv, orientat spre echipa favorită, se simte în largul său în această incintă. Tablourile care să puncteze momentele de mărire şi decădere din istoria clubului, întîlnirile cu actualele şi fostele glorii ale echipei, muzica de calitate, posibilitatea vizionării meciurilor de fotbal, serile tematice şi bucatele alese îşi vor da mâna pentru a-l face pe omul care intră aici să se simtă petrolist adevărat. Mult timp, suporterii Petrolului au tânjit după un loc în care să se poată întâlni, indiferent de zi şi de oră, pentru a discuta despre meciuri, despre ceea ce au de făcut la următoarea deplasare, despre coregrafiile pe care le au de pus în practică şi despre orice alte subiecte legate de echipă. Într-o ambianţă care face cinste unei echipe precum cea a Petrolului, având clienţi care să demonstreze prin conduita lor că suporterii Petrolului sunt civilizaţi şi capabili să aprecieze adevăratele valori, The Yell`Wolf Pub poate fi alegerea ideală.

Se vor găsi, cu siguranţă, unii care să spună că acesta este un material publicitar. Nu-i voi contrazice, pentru că aşa şi este. Dar este genul acela de material care atrage atenţia că apare ceva nou pe firmament. Şi e bine de ştiut, întotdeauna, ce este nou în oraş. Nou, din 7 septembrie, este acest pub, amplasat chiar la stadionul Ilie Oană, logic, la peluza dinspre strada Vlahuţă, acolo unde fanii Petrolului fac spectacol la fiecare meci.

Este doar un îndemn, de bun simţ, pentru a încerca, măcar o dată, atmosfera din pub. Nu trebuie să fie acesta cartierul general al lupilor galbeni din oraş, dar eu cred, sincer, că poate fi, argumentele în acest sens fiind enumerate anterior.