O veste bună nu vine niciodată singură. La Petrolul, cel puţin. Deşi publicaţiile bucureştene ne tot îndeamnă să credem, chiar şi acum când apele se limpezesc, ba că Petrolul se destramă, ba că e haos, ba că are zero obiective - ajutându-se uneori şi de foşti angajaţi ai clubului precum Mulţescu sau Vivi Răchită -  situaţia clubului se îmbunătăţeşte vizibil.

Probleme sunt, dar nu atât de mari.

Vineri, a avut loc o întrevedere între reprezentanţi ai lupilor şi ai SGU Ploieşti cu privire la cererea de insolvenţă înaintată de societatea municipalităţii pentru recuperarea unei datorii de peste 250 de mii de euro de la SC FC Petrolul SA, în contul folosirii stadionului Ilie Oană pe o perioadă de mai multe luni.

Conform unor surse din cadrul SGU Ploieşti, părţile s-au înţeles pentru eşalonarea datoriei, iar cei de la Petrolul şi-au luat un angajament de plată. Luni va avea loc o nouă rundă de discuţii în care vor fi definitivate actele.

FC Petrolul va primi pe parcursul acestei luni banii din drepturile de televizare, din care poate fi acoperită lejer datoria la SGU.