Petrolul are şi probleme de natură sportivă înaintea meciului cu Dinamo programat duminică, de la ora 20.30, la Bucureşti.

Cel mai probabil, antrenorul Gheorghe Mulţescu nu poate miza pe Geraldo Alves accidentat, etapa trecută, în meciul cu ASA Târgu Mureş. Geraldo are întindere de ligament colateral şi contuzie după intrarea criminală a lui Ianis Zicu. Tehnicianul Petrolului a comentat situaţia a şi a declarat că arbitrii trebuie să-şi dea interesul pentru a asigura integritatea jucătorilor. Cât despre faultul lui Zicu, Mulţescu a precizat că fotbalistul trebuie să primească direct cartonaşul roşu.

“Ne-am pregătit bine pentru jocul cu Dinamo, elevii mei au răspuns bine. În neregulă sunt accidentările cu care ne confruntăm. Mă deranjează agresivitatea pe care arbitrii nu o sancţionează! Normal ar fi ca ei să asigure integritatea corporală a jucătorilor. Geraldo este mai mult decât incert. Vom vedea cum va fi la ora meciului. Trag însă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte prestaţia arbitrilor. Una este jocul bărbătesc şi alta este agresiunea care trebuie pedepsită. La ca artonaş roşu, la nu a-i da nimic celui care comite un astfel de fault este o distanţă uriaşă”, a declarat Gheorghe Mulţescu în acdrul unei conferinţe de presă.

Petrolul are  şi alte probleme în defensivă, acolo unde şi Fanchone şi Gerson sunt accidentaţi. De asemenea, Marinescu şi Priso nu pot evolua nici ei, tot din cauza problemelor medicale.    

Foto: fcpetrolul.ro